خط ویژه : 77200111-021

دوربین شبکه سانل

دوربین تحت شبکه سانل + نحوه نصب آن

دوربین تحت شبکه سانل یکی از انواع دوربین های مدار بسته است.دوربین های مدار بسته اطلاعات را از طریق کابل انتقال می دهند، اما دوربین تحت شبکه سانل  با استفاده از اتصال به شبکه اطلاعات را انتقال میدهد. دوربین تحت شبکه یا همان IP یک دوربین دیجیتال است که همانند وب کم میتواند تصاویر را توسط شبکه یا اینترنت ارسال و دریافت کند.دوربین های شبکه برخلاف وب کم های معمولی، یک واحد مستقل با آدرس IP مخصوص به خود هستند که تنها اتصال به شبکه برای انتقال تصاویر کافی است.

در دهه ی ۱۹۹۰ بود که برای اولین بار دوربین های مدار بسته تحت شبکه یا IP را به نمایش گذاشتند و رونمایی کردند، در سال ۱۹۹۶ نیز اولین دوربین IP متمرکز منتشر شد و در پی آن در سال ۱۹۹۹ اولین دوربین غیر متمرکز انتشار پیدا کرد.به نوعی می توان گفت که دوربین تحت شبکه سانل  یک کامپیوتر کوچکی است که این قابلیت را دارد تا پردازش تصاویر را در خود دوربین انجام دهد.در ادامه این مقاله به شکل کامل تری با دوربین تحت شبکه سانل  و کاربرد و ویژگی های آن آشنا می شویم؛

آشنایی با دوربین تحت شبکه ( IP camera )

 

به نسل قدیمی دوربین های مداربسته، از این جهت که برای دریافت اطلاعات و ارسال آن ها از امواج آنالوگ استفاده می کنند، دوربین های مدار بسته آنالوگ می گویند.روش کار آن ها به این صورت است که دوربین های مدار بسته آنالوگ دریافتی را به وسیله ی حسگر ها به یک تقویت کننده ارسال می کنند و سپس به خروجی ارسال می شوند.به جهت ساده سازی، سیگنال هایی که توسط دوربین های مدار بسته ارسال شده اند، بر اساس یکی از استاندارد های تلویزیونی رایج PAL یا NTSD به دستگاه ضبط تصویر (DVR) ارسال میشوند.کیفیت تصویر خروجی دوربین های آنالوگ بستگی به وضعیت امواج آنالوگ دارد.تی وی لاین (TVL) بیان کننده رزولوشن دوربین مدار بسته آنالوگ است، یعنی هرچه رزولوشن دوربین مدار بسته آنالوگ بیش تر باشد، TVL عدد اش  بیش تر است.اما به صورت کلی رزولوشن پایین دوربین های مدار بسته آنالوگ یکی از معایب آن ها است.و اما دوربین تحت شبکه سانل  نسل جدید دوربین های مدار بسته یا دوربین آی پی (IP)، دوربین دیجیتالی است که برای نظارت استفاده می شود که به آن سیستم نظارت تصویری بر پایه پروتکل استاندارد شبکه نیز می گویند. دوربین تحت شبکه سانل  سال هاست که به صورت گسترده استفاده می شوند و جانشینی برای دوربین های مدار بسته آنالوگ هستند. دوربین تحت شبکه سانل  از شبکه آی پی محلی، که دسترسی به اینترنت را فراهم می کند، به جای شبکه اختصاصی استفاده می کند.فرمت های رایج و استاندارد تصویر مانند MPEG، JPEG Motion  یا H.264 برای انتقال تصویر دوربین بر بستر شبکه مورد استفاده ی دوربین های شبکه قرار می گیرند.هم چنین دوربین تحت شبکه سانل  با داشتن ویژگی های اضافی در سیستم امنیتی خود نسبت به سیستم امنیتی دوربین مدار بسته سنتی، امنیت بهتر و بیش تری را فراهم می کند.دوربین های شبکه امکان انتقال سیگنال یا داده ها را از طریق لینک اینترنت شبکه فراهم می کنند و سیگنال های ویدئویی با کیفیت بالا ارائه می دهند. دوربین تحت شبکه سانل، به دلیل داشتن کیفیت بهتر و بالاتر، ویژگی های اضافی و انعطاف پذیری که دارد به سرعت محبوبیت زیادی در بین مصرف کنندگان پیدا کرده است که روز به روز بر آن افزوده می شود.همان طور که گفته شد دوربین های مدار بسته معمولی برای انتقال تصاویر به کابل ها نیازمند هستند، در صورتی که دوربین های شبکه برای انتقال اطلاعات از شبکه اینترنت بهره می برند.

برای مشاهده ی انواع دوربین های شبکه، به صفحه ی اختصاصی دوربین شبکه آوابصیر مراجعه فرمایید

دوربین شبکه سانل

ویژگی دوربین تحت شبکه سانل

از ویژگی های دوربین تحت شبکه سانل  می توان به جا به جایی صدای دو طرفه از طریق شبکه اشاره کرد.مدیر یک مجموعه می تواند با استفاده از دوربین های شبکه با کارکنان مجموعه ارتباط برقرار کند، چرا که این نوع دوربین ها می توانند از طریق IP بین اعضای مجموعه ارتباط برقرار کنند.دوربین های آی پی توانایی استفاده از شبکه های اینترنتی و شبکه های موبایلی را نیز دارند.از مهم ترین ویژگی های دوربین های آی پی یا شبکه، می توان به هوش مصنوعی پرداخت.هوش مصنوعی در مواردی در فرآیند های شناسایی می تواند کمک بسیار مفیدی به کاربر ارائه دهد.دوربین های شبکه به سبب انتقال داده ها از طریق پروتکل های WPA یا TKIP، WPA2 یا AES امنیت بسیار خوبی را از طریق شبکه برای کاربران ایجاد می کنند.

به طور کلی، دوربین تحت شبکه سانل معمولاً ویژگی‌های زیر را دارا می‌باشند:

1. کیفیت تصویر:

دوربین تحت شبکه سانل معمولاً با کیفیت تصویر بالا عرضه می‌شوند، که می‌توانند از رزولوشن‌های HD تا 4K پشتیبانی کنند. این به شما اجازه می‌دهد تا تصاویر دقیق و واضح را در طول شبانه‌روز یا در شرایط نور کم ببینید.

2. دید در شب:

دوربین تحت شبکه سانل سانل معمولاً دارای ویژگی دید در شب هستند که از طریق استفاده از تکنولوژی‌های مثل LEDهای IR (Infrared) به شما امکان مشاهده تصاویر در شب را می‌دهند. این ویژگی به شما اجازه می‌دهد تا در شرایط نور کم یا تاریکی کامل تصاویری را مشاهده کنید.

3. ضبط و ذخیره‌سازی:

دوربین تحت شبکه سانل سانل معمولاً قابلیت ضبط و ذخیره‌سازی تصاویر را دارند. آنها می‌توانند از طریق کارت‌های حافظه، سیستم‌های ذخیره‌سازی شبکه (مثل NVR یا NAS) یا سرویس‌های ابری به این منظور استفاده شوند.

4. قابلیت هوشمند:

برخی از دوربین تحت شبکه سانل  ویژگی‌های هوشمندی مانند تشخیص حرکت، تشخیص چهره، تشخیص صدا و غیره دارند. این ویژگی‌ها به شما امکان می‌دهند تا اعلان‌ها را در صورتی که رویدادهای مشخصی رخ دهد دریافت کنید.

5. اتصال شبکه:

دوربین تحت شبکه سانل دوربین‌های شبکه سانل معمولاً از طریق پروتکل‌های شبکه مانند Ethernet یا Wi-Fi به شبکه متصل می‌شوند. این اتصال به شما اجازه می‌دهد تا تصاویر را در زمان واقعی بر روی دستگاه‌های مختلف مشاهده کنید و همچنین از راه دور به آنها دسترسی داشته باشید.

چگونگی کارکرد دوربین شبکه

اگر بخواهیم به صورت مختصر نحوه کارکرد دوربین تحت شبکه سانل  را شرح دهیم، به این صورت است که دوربین تحت شبکه ابتدا تصاویر را ضبط می کند، سپس فایل هایی که باید ارسال کند را از طریق پروتکل های استاندارد شبکه فشرده می کند.دستگاهی به نام NVR وجود دارد که فیلم های همه این دوربین ها در این ضبط کننده ویدئو شبکه ضبط می شود.

*دستگاه NVR را می توان مانند یک رایانه با نرم افزار مدیریت فیلم دانست.

اکثر دوربین های شبکه به سبب سنسور های حرکتی و پنل مدیریتی تحت وب که دارند، امکان تنظیم و مشاهده از هر مرورگر وب را می دهند.در ادامه باید گفته شود که دستگاه NVR به صورت دیجیتالی تصاویر ویدئویی را ضبط می کند، و سپس آن ها را به سیگنال IP قابل ارسال توسط شبکه های IT مانند شبکه های محلی و گسترده و اینترنت تبدیل می کند.

به صورت کلی دستگاه NVR ترکیب مجموع یک ضبط کننده فیلم به صورت دیجیتال و یک شبکه ویدئو سرور است.شما با استفاده از این ترکیب است که این امکان را پیدا می کنید که هر کجا هستید، بتوانید به فیلم ضبط شده و حتی زنده دوربین تحت شبکه (IP) خود دسترسی پیدا کنید.

برای کسب اطلاع بیشتر راجع به دوربین شبکه، به مقاله ی اختصاصی مزایای دوربین شبکه از شرکت آوابصیر مراجعه فرمایید

دوربین شبکه سانل

نحوه نصب و بکارگیری دوربین IP

 

به سبب وجود مدل های مختلف از دوربین های مدار بسته، غیر ممکن است که بتوان یک دستورالعمل خاص و مشخص برای نصب دوربین های شبکه در نظر گرفت که کاملاً متناسب با هر مدل باشد.اما به هر حال مراحل نصب و راه اندازی دوربین های شبکه بی شباهت به یکدیگر نیستند و یک کلیت برای آن ها وجود دارد.یک یا دو کابل برای دوربین تحت شبکه سانل یا IP لازم است تا به شبکه اتصال پیدا کنند.اگر دوربین مدار بسته شما بی سیم است (دوربین های wi-fi)، برای اتصال به پریز برق به یک کابل نیاز دارد.اما اگر دوربین شما از مدل دیگری باشد، علاوه بر این که به کابل برق نیاز دارد، به یک کابل دیگر به نام کابل شبکه نیز نیاز دارد.البته لازم به ذکر است که دوربین هایی که از یک سوئیچ POE برای برق استفاده می کنند به دو کابل نیازی ندارند.

برای نصب و راه اندازی دوربین تحت شبکه معمولاً از دو روش اتصال دوربین به دستگاه nvr و یا با استفاده از اتصال به کامپیوتر یا سرور استفاده می کنند.

در روش اول روش اتصال دوربین توسط کابل شبکه به nvr، به صورت مستقیم و یا با استفاده از سوئیچ می توان انجام داد.تصاویر ضبط شده توسط دوربین در هارد نصب شده در nvr ذخیره می شوند.با اتصال یک مانیتور به دستگاه NVR فیلم ها نیز قابل مشاهده هستند.

در روش دوم برای ذخیره و پخش تصاویر دوربین، از یک کامپیوتر یا سرور استفاده می کنند.این روش مزیتی دارد که شرکت های بزرگ ترجیح می دهند از این روش برای نصب دوربین های مدار بسته خود استفاده کنند.در این روش از نصب، می توان از نرم افزار های نظارتی و تجزیه و تحلیل تصاویر استفاده کرد و پردازش های متفاوتی را بر روی تصاویر پیاده کرد.

دوربین تحت شبکه سانل به شما این امکان را می دهد که توسط کامپیوتر شخصی خود که به شبکه یا اینترنت متصل است، به فیلم های ضبط شده و یا زنده دوربین های مدار بسته دسترسی پیدا کنید.برای مثال شما می توانید با نصب دوربین تحت شبکه سانل در شعب خود در شهر ها و مناطق مختلف، با استفاده از لپ تاپ یا هر کامپیوتر شخصی دیگر که به شبکه و یا اینترنت متصل است، شخصاً بر آن ها نظارت داشته باشید.

اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn